banner vietnam travel service

Vietnam Reizen

This page provides information about Vietnam Reizen

Vietnam Reizen > > Vietnam Reizen
Tours
Vietnam Rondreis Promotie
Noord-Vietnam Reizen
Halong Bay Cruise
Centraal Vietnam Reizen
Strand Vakantie
Zuid-Vietnam Reizen
Mekong Rivier Cruise
Trans-Vietnam Reizen
Cambodja Reizen
Laos Reizen
Diensten in onze Tours
Accommodatie
Hanoi Hotels
Saigon Hotels
Sapa Hotels
Hue Hotels & Resorts
Hoi An Hotels & Resorts
Nha Trang Hotels & Resort
Mui Ne Resorts
Phu Quoc Hotels & Resorts
Hotels in Andere Provincies
Reisinformatie
Vietnam Reizen Nieuws
Vietnam Reizen Promotie
Vietnam Hotels Promotie
Vietnam Visum Informatie
Vietnam Vervoer
Over Tuan Linh Reizen
Reizen Beoordelingen
World-wide Reisetjenester
HTML clipboard

Vietnam reizen

 

In de afgelopen jaren reizen door Zuidoost-Azië is geworden meer en meer populair, met duizenden mensen hun tassen inpakken en de post uit te zien voor zichzelf de wonderen van de regio heeft. Voor die reizen in heel Zuid-Oost Azië Vietnam staat altijd hoog op de lijst van landen te bezoeken, zoals een mooi landschap, bruisende steden en vriendelijke bevolking gewoon niet kan worden gemist. Liever dan gewoon een bezoek aan een of twee van de belangrijkste steden of toeristische plaatsen de meeste bezoekers naar Vietnam te kiezen om rond te reizen een beetje (of heel veel!), Omdat dit verreweg de beste manier om de diversiteit van het land ervaren en zien dat alles wat Vietnam te bieden heeft.
 

Een u start met het plannen van uw reis door Vietnam zult u snel ontdekken dat er veel verschillende manieren van reizen. Om u te helpen het plannen van uw reis en beslissen hoe u wilt krijgen rond dit mooie land, hier is een korte handleiding om essentiële Vietnam reisinformatie.
 

De meest comfortabele manier om te reizen in Vietnam is per trein. De grote lijn van een track loopt van Hanoi naar Ho Chi Minh City, maar tenzij je echt moet is het niet raadzaam om deze reis te doen in een keer als het duurt ruim 30 uur. Het is veel beter om je tijd te nemen en maak stopt op de weg, die is natuurlijk een geweldige manier om meer van de mooie Vietnamese platteland te zien. Als u besluit om door Vietnam reizen daarna met de trein is het raadzaam te reserveren zitplaatsen in een sleeper auto, anders bent u waarschijnlijk niet meer comfortabel dat je zou in een bus. Zacht of hard dwarsliggers beschikbaar zijn - zacht bielzen worden duurder, maar ook meer comfortabel - en er zijn ook een aantal auto's dat de airconditioning zal hebben. Indien mogelijk Koop uw tickets zo ver van tevoren als je kunt (tenminste 3 dagen vóór uw reis), zoals de betere plaatsen te krijgen zeer snel gereserveerd door touroperators worden uitgevoerd Trein reizen. De veiligste manier om een treinkaartje te kopen rechtstreeks van het station, omdat anders je zou kunnen worden verleid tot het kopen van een goedkoop ticket voor meer geld dat het waard is.
 

Een andere populaire manier van reizen door Vietnam is met de bus, dat is vooral goed voor mensen met een begroting. Er is een uitgebreid netwerk van goedkope busdiensten lopen zelfs de verste uithoeken-van het land en in de afgelopen jaren de standaard van beide bussen en service zijn drastisch verbeterd. Er zijn busdiensten dat alle van de belangrijkste steden van Vietnam te sluiten, waarvan de meeste vertrekken vroeg in de ochtend voor het verkeer en 's middags regen te voorkomen. Voor een goedkope prijs moet je niet veel moeite om een moderne bus uitgerust met airconditioning en comfortabele zitplaatsen, hoewel dat niet altijd je afleiden uit het feit dat de bus reizen hebben de neiging om op de lange en trage kant. Uitzoeken het bussysteem kan lastig zijn, vooral omdat de meeste steden een aantal busstations die verantwoordelijk zijn voor de bussen reizen naar verschillende delen van het land hebben. Het beste idee is om te proberen erachter te komen uw reis goed voordat u daadwerkelijk wilt verlaten!
 

Als u van plan bent slechts op het bezoeken van plaatsen aan de tegengestelde uiteinden van het land reist vervolgens door de lucht kan je beste optie. Er zijn vele binnenlandse vluchten beschikbaar zijn en Ho Chi Minh City is een 2 uur durende vlucht van Hanoi.
 

Een van de beste manieren om te reizen in Vietnam en ervaring een deel van het dagelijks leven is reizen per boot. Vietnam is de thuisbasis van een groot netwerk van rivieren, die kan worden verkend per boot, maar de belangrijkste daarvan is de Mekong. Hier kunt u genieten van een mooie dagtocht of neem veerboot overtochten voor last minute vakantie in een ander deel van het land.


Travel links:

Thuê xe

Du lịch