banner vietnam travel service

Vietnam visum informatie

This page provides information about Vietnam visum informatie

Vietnam visum informatie > Vietnam_reisinformatie > Vietnam visum informatie
Tours
Vietnam Rondreis Promotie
Noord-Vietnam Reizen
Halong Bay Cruise
Centraal Vietnam Reizen
Strand Vakantie
Zuid-Vietnam Reizen
Mekong Rivier Cruise
Trans-Vietnam Reizen
Cambodja Reizen
Laos Reizen
Diensten in onze Tours
Accommodatie
Hanoi Hotels
Saigon Hotels
Sapa Hotels
Hue Hotels & Resorts
Hoi An Hotels & Resorts
Nha Trang Hotels & Resort
Mui Ne Resorts
Phu Quoc Hotels & Resorts
Hotels in Andere Provincies
Reisinformatie
Vietnam Reizen Nieuws
Vietnam Reizen Promotie
Vietnam Hotels Promotie
Vietnam Visum Informatie
Vietnam Vervoer
Over Tuan Linh Reizen
Reizen Beoordelingen
World-wide Reisetjenester
 

Vietnam visum informatie

HTML clipboard

Vietnam visa service Algemene informatie

Vietnam visa service Onze Visa Service

Vietnam visa service Visum bij aankomst

Vietnam visa service 3 simpele stappen om Vietnam visum

Vietnam visa service Onze visumkosten

 

Algemene informatie

Vietnam Visa exemption for overseas Vietnamese (Viet Kieu) Van 01 september 2007, overzeese Vietnamees (of Viet Kieu) en hun gezinsleden in staat zal zijn te verkrijgen van 5 jaar vrijstelling van de visumplicht, naar hun vaderland zie het nieuws hier

Alle buitenlanders die willen bezoeken Vietnam vereist Vietnam visa behalve voor burgers van landen die bilaterale overeenkomsten over visumvrijstelling met Vietnam, zoals de meeste ASEAN-landen, Korea, Japan, Rusland en de Scandinavische landen (zie de lijst van Vietnam visumvrijstelling).

1. Toeristen visums
Het toeristenvisum is slechts voor enkele code en beschikbaar voor een maand verblijf. Het is het maximumbedrag voor je verblijf in Vietnam, maar wanneer u zich in Vietnam, u kunt uitbreiden Vietnam visum aan te vragen bij de Vietnam Immigratie dienst, voor een nieuwe 20-daagse verblijf.
2. Business visa
Dit soort visum is erg handig als ze u toelaten om 3 tot 6 maanden, met multiple entry opties (u kunt een bezoek brengen aan enkele omringende landen zoals Thailand, Cambodja en Laos voor lang weekend). U kunt in-en uit Vietnam vaak als u verwacht binnen drie tot zes maanden. Op de toepassing van dit visum, de aanvrager dient te verkrijgen van de goedkeuring door hun sponsor in Vietnam.
3. Diplomatieke en officiële visa
Dit soort visum is overeengekomen tussen Vietnam en uw land dus het is niet vereist vergoedingen te betreden en verlaten Vietnam. Echter, voor het verkrijgen van dit visum moet u indienen van een officiële brief van de betrokken agentschappen van de lokale overheid, buitenlandse ambassades of consulaten geaccrediteerd bij de aanvrager het land, internationale organisaties, of andere erkende organisaties die in dat land.

 

Tuan Linh Reizen's visum diensten

1. Toeristische en zakelijke diensten visum goedkeuring
U kunt uw visum door het bezit van een geldig paspoort een stempel voor het tijdstip van vertrek door op een van de ambassades van Vietnam en / of consulaten. Maar de procedures om visa is gecompliceerd en neemt veel tijd (van 4 of 10 dagen), zelfs bepaalde steden hebben geen Vietnamese ambassade. Dus om deze ongemakken, Tuan Linh Travel Company is bereid om u te helpen uw reis naar Vietnam makkelijker. Het proces voor het verkrijgen van een visum voor Vietnam met onze Visa Service is hieronder weergegeven en wat je doet is om te wachten enkele dagen voor uw visum afgestempeld.

2. Visum bij aankomst

Of u woont dichtbij of ver van Vietnamese ambassades of consulaten, ook is er geen Vietnamese ambassade in uw land of je wenst te maken, Vietnam deel uit van een multi-bestemming reis, bent u tevreden met onze snelle regeling voor het visum bij aankomst, die u helpt om de ingewikkelde procedures en bureaucratie.
Visum bij aankomst is de meest comfortabele manier om uw visum zonder tijd. Met dit visum dienst, kunt u alleen het land een keer (single entry) en alleen van toepassing wanneer u treedt Vietnam door de lucht bij Vietnam internationale luchthavens (Noi Bai in Hanoi, Tan Son Nhat in Ho Chi Minh City en Da Nang airport. Dit is een van de meest professionele diensten op Tuan Linh Travel. Wij zijn trots op een van de eerste reisorganisaties in Vietnam biedt Vietnam visum bij aankomst voor klanten. Komende aan onze service, reizigers alleen moeten melden enkele stappen hieronder vermeld en zijn klaar voor een prachtige reis naar Vietnam.

3. Onze visum dienst instructie:

- Correct invullen van het visum vorm gegeven aan cliënten met alle eisen. Klanten zijn verantwoordelijk voor alle informatie verstrekt.

- Settle de betaling voor de dienst. Tuan Linh Reizen aanvaardt vele betaalmogelijkheden szodat klanten kunnen kiezen voor de meest handige manier.

Direct na ontvangst van uw visa-informatiesysteem en de betaling, zullen wij uw visum; in spoedeisende gevallen dit proces duurt slechts 1 tot 2 werkdagen normale gevallen duurt 3 tot 4 werkdagen. Dan sturen wij u de kopie Vietnam visum goedkeuring brief per e-mail nadat we het uit Vietnam immigratie kantoor.

- Breng de goedkeuring brie te krijgen Vietnam visum aan te vragen bij uw gekozen plaats (Vietnam Ambassade of Vietnam Airport).

Hebben onze hulp nodig? Neem contact met ons op

Opmerking:

- Paspoort met een geldigheid van ten minste 6 maanden.
- Voor Vietnam visum bij aankomst: Breng de goedkeuring brief en twee meest recente foto's naar uw visum stempel op alle internationale luchthavens in Vietnam. De afstempeling vergoeding die u betaalt is US $ 25 (cash only) en rechtstreeks bij de Immigratie-kantoor op de luchthaven.
- Voor Vietnam visum goedkeuring: Neem die goedkeuring brief met uw paspoort aan die ambassade of het consulaat om een visum stempel in uw paspoort. De afstempeling vergoeding in de onderhavige zaak verschilt in elke ambassade (van US $ 25 tot 65).

4. Vergoedingen voor onze visumdienst (US$/persoon)

De prijs is afhankelijk van verschillende soorten visa, tijdgebonden verwerking, het nummer van de groep, nationaliteiten en klanten 'bijzondere vereisten. Dus neem dan contact met ons op voor de prijs in uw specifieke geval.

Opmerking: De afstempeling betaling rechtstreeks op de luchthaven of de ambassade en kan worden gewijzigd zonder voorafgaande gemerkt

Vietnam ambassade en het consulaat-generaal in Amerika

Vietnam ambassade en het consulaat-generaal in Afrika

Vietnam ambassade en het consulaat-generaal in Azië

Vietnam ambassade en het consulaat-generaal in Europa

Buitenlandse ambassade en het consulaat in Vietnam

Officiële website van Vietnam Ministerie van Buitenlandse Zaken

ANDER VIETNAM VISUM INFORMATIE:
Over Tuan Linh Reizen
Diensten in onze tours
Vietnam vervoer
Vietnam visum informatie

Travel links:

Thuê xe

Du lịch