banner vietnam travel service

Diensten in onze tours

This page provides information about Diensten in onze tours

Diensten in onze tours > Vietnam_reisinformatie > Diensten in onze tours
Tours
Vietnam Rondreis Promotie
Noord-Vietnam Reizen
Halong Bay Cruise
Centraal Vietnam Reizen
Strand Vakantie
Zuid-Vietnam Reizen
Mekong Rivier Cruise
Trans-Vietnam Reizen
Cambodja Reizen
Laos Reizen
Diensten in onze Tours
Accommodatie
Hanoi Hotels
Saigon Hotels
Sapa Hotels
Hue Hotels & Resorts
Hoi An Hotels & Resorts
Nha Trang Hotels & Resort
Mui Ne Resorts
Phu Quoc Hotels & Resorts
Hotels in Andere Provincies
Reisinformatie
Vietnam Reizen Nieuws
Vietnam Reizen Promotie
Vietnam Hotels Promotie
Vietnam Visum Informatie
Vietnam Vervoer
Over Tuan Linh Reizen
Reizen Beoordelingen
World-wide Reisetjenester
 

Diensten in onze tours

Tuan Linh Reizen een lid van Vietnam Travel Promotion Group (VTP Group). We zijn altijd trots op het bieden van kwaliteit reisdiensten inclusief visum diensten-, trein-en vliegticket, hotel reserveren, vervoer, tournee's en andere behoeften reizen in Vietnam en Indochina. Vanaf het begin dagen, hebben we goede relaties met veel transport-agenten, lokale leveranciers en grote hotels in het inkomend en uitgaand. Dit helpt ons om te voldoen aan de toenemende vraag van reizigers op de meest concurrerende tarieven en de hoogste ethische normen. Met onze professionele kennis en toegewijd personeel, zijn wij er naar om u de meest onvergetelijke reis ervaring met het hoogste niveau van de dienstverlening, de meest innovatieve & kwaliteit tour programma's en verbazingwekkend betaalbare prijzen te voldoen aan al uw persoonlijke behoeften.
Onze Deluxe Tours zijn de luxe ervaring van de charmante Vietnam met eersteklas accommodatie en luxe diensten. Uw voetsporen zullen tal van prachtige landschappen langs het land. De tochten leiden u door de charmante Halong Bay, de elegante oud Hanoi, de oude keizerlijke Hue en de blauwe oceaan met fijne witte zand stranden van Nha Trang tot het koele klimaat van Da Lat. Bovendien, je bent in staat om de verborgen charme van de Vietnamese cultuur en mensen. Met onze beste diensten, zorgen we ervoor dat u vrolijk en onvergetelijke reizen in Vietnam en Indochina.

Vietnam travel services Ons kwaliteitsbeleid

Vietnam travel services Tuan Linh Reizen ISO 9001:2008 certificaat

Accommodatie

Hotels, resorts in Tours zijn geselecteerd en ontworpen om aan de behoefte van de huidige stand van de techniek reizigers. Kamers bieden een rustige aftocht van de geluiden van de stad, de moderne faciliteiten zoals A / C, satelliet, 24 uur roomservice, telefoon op elke kamer, oosterse en westerse keuken, business center en aantrekkelijk uitzicht.

Maaltijden

U zult genieten van het grootste deel van de maaltijd in beroemde restaurants in de steden. Alle bestemmingen in Vietnam hebben hun eigen typische traditionele maaltijden. Reizen met ons, heb je kans om te proeven van deze heerlijke levensmiddelen. Onze maaltijden dekking ongeveer 6.8 gerechten en dessert. Naast de belangrijkste gerechten, wordt u geserveerd met frisdrank, fruit en zelfs wijn tijdens de maaltijden. We alleen vertrouwen en samen te werken met bekende en voortreffelijke restaurants die houden van hoge prestige en de goede reputatie in de reiziger van de geest. Vietnamees, Western stijl, vis, vegetarisch of anderen zal worden verstrekt op de behoeften van de klant of de bestemming die u bezoekt.

Hanoi-Lao Cai Treinen

Junks in Halong Bay

Cruises in de Mekong rivier

Land Transportation

Veiligheid is nog steeds de eerste prioriteit in onze Deluxe Tours's. Wanneer u deze tour wordt u toegepast met de meest luxueuze en moderne auto's, trein-en jonken. Meer faciliteiten en apparatuur zijn ook opgenomen om u comfortabel gevoel tijdens het reizen.

Car we use for tourists in our tours, Vietnam travel services
Voor groep 2 toeristen
Van we use for tourists in our tours, Vietnam travel services
Voor de groep van 3-7 toeristen
Mini bus we use for tourists in our tours, Vietnam travel services
Voor de groep van 8-15 toeristen

 

Meer suggestie ...
Als u geen enkele optie die past bij uw verwachting of je liefde aan uw eigen route, stuur ons uw detail eis. Wij beloven op maat van uw reis tot iets wat je lang voor. Met uw eigen prive-groep kunnen we aangepaste ontwerpen van een reis naar uw interesses, uw tempo en uw tijdsbestek. Onze medewerkers hebben reisde het land uitgebreid en kan u adviseren over de beste manier om je tijd.
Aarzel niet om ons alle ideeën die u zou kunnen hebben op: mail@tuanlinhtravel.com

ANDER DIENSTEN IN ONZE TOURS:
Over Tuan Linh Reizen
Diensten in onze tours
Vietnam vervoer
Vietnam visum informatie

Travel links:

Thuê xe

Du lịch